Strikkord: , , ,

Venter du barn?

Del dette
I Gobokens bokklubb får du bøker som passer for ditt barns alder og utviklingstrinn. Helt fra det er nyfødt og frem til skolestart! Du får et variert og godt utvalg av barnebøker som støtter samspillet med barnet ditt, bøker som gir både kunnskap og gode lesestunder!

Barnebøkene velges ut på grunnlag av kunnskap om barns utvikling. Å lese dem sammen med deg, styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Med tema, bilder og interaktivt design som passer for alderen, får dere gode lesestunder med nærhet, glede og læring. Barnebøkene fra Goboken blir lest om og om igjen!

For deg som har bestemt deg for å lese med barnet ditt er Gobokens bokklubb det smarteste alternativet: De beste bøkene, direkte hjem i postkassen til laveste pris!

Slik virker Gobokens bokklubb
• Du får prøve bokklubben uten forpliktelser - du får en velkomstgave du kan teste ut i fred og ro hjemme.
• Du får forvarsel om hver nye bokpakke på MinSide, e-post eller på fakturaen til forrige bok. Om du ikke avbestiller, vil pakken bli sendt på avtalt tidspunkt.
• Du styrer alt enkelt fra MinSide på www.goboken.no. Her har du full oversikt. Alle pakker kan avbestilles, og du kan endre på en rekke innstillinger for å skreddersy medlemskapet best mulig for deg og din familie.
Gurkemeie K2

Få sommerkroppen